Pitanja i odgovori

ULAZNICE:

„Ne odgovara mi novi termin Festivala, kako mogu da vratim ulaznice koje sam kupio ?“

Povrat novca može se izvršiti na mestu na kojem su ulaznice kupljene, za ulaznice kupljene u Kavani i u Branchu obratite se na 0606711057, a online kupci se mogu obratiti na kontakt@tickets.rs.

„U ranoj predprodaji sam kupila ulaznicu (po ceni od 1.000 dinara) za petak, želela sam da budem na nastupima Bjesova i Sunshine, a sada je Sunshine u petak , a Bijesovi u nedelju. Koje ste mogućnosti predvideli?“

Vašu ulaznicu (bez zamene) možete iskoristiti za petak ili za nedelju. Ako želite da dođete u oba dana ulaznicu za nedelju 30. jul možete da kupite za 50% od cene po kojoj ste platili svoju ulaznicu (u vašem slučaju za 500 dinara).

„Da li mogu iskoristiti ulaznicu dobijenu u nagradnoj igri u novom terminu ?“

Naravno, svi dobitnici jednodnevnih ulaznica svoje ulaznice mogu iskoristiti u novim terminima, za dan po izboru.

„Želim da kupim karte za prijatelje, koji su kao ja mlađi od 30 godina, zanima me da li je potreban neki vid identifikacije (lična karta/pasoš) ili ipak nije moguće kuputi kartu po toj ceni za drugu osobu?“

Ulaznice za mlađe od 30 može da kupi svako. Na samom ulazu će biti potreban bilo koji dokument sa kojim se dokazuje da je posetilac mlađi od 30.

KAMP:

„Da li je dozvoljeno paljenje vatre u kampu ?“

Da, kamp je dovoljno velik da bezbedno možete zapaliti vatru, peći roštilj i imati slišne aktivnosti.

„Da li mogu povesti svoga psa u kamp ?“

Naravno, jedini uslov je da se vaš ljubimac dobro slaže i ne napada druge pse i ostale životinje. Treba imati u vidu da na imanju ima drugih pasa, mačaka, koza, konja, živine…

„Da li kamp ima toalet i tuševe ? „

Da, u za kampere su obezbeđeni spoljni toaleti i tuševi.

„Da li je moguće doći sa kamp prikolicom ?“

Da, ali ako vam je potreban strujni priključak neophodna je prethodna najava.

„Da li je organizovana hrana u kampu ?“

U festivalskom prostoru se može kupiti hrana, nezavisno od toga kamperima je dozvoljeno da unesu svoju hranu i da je sami pripremaju, šro može biti poseban doživljaj.

„Koliko je udaljena najbliža prodavnica ?“

Najbliža prodavnica – bakalnica udaljena je svega 400 metara, a na udaljenosti od 1,5 km se nalazi dobro snabdeven market.

Back to top