od 26. do 30.jula

Treći festival Roll and Blues u Arnđelovcu donosi nam nezaboravnu avanturu ispunjenu muzikom, smehom sa čistom pozitivnom energijom.

Foto Marko Ristić @zamrznutitonovi.

Roll and Blues iskustvo pozitivne energije

Treći festival Roll and Blues u Aranđelovcu donosi nam nezaboravnu avanturu ispunjenu muzikom, smehom sa čistom pozitivnom energijom.

Partibrejkersi, Svemirko, Kendi, Mimi Mercedez, Filip Baloš, Sunshine, Rouzi, Iskaz, El Pre3idente, Kanda Kodža i Nebojša, Ritam Nereda, Bjesovi, Smoke Mardeljano, Bigru i Paja Kratak, Zona B  … samo su neki od izvođača ovog jedinstvenog Festivala na obroncima planine Bukulja u srcu Šumadije i na manje 80 km od većine gradova Srbije.

Listu učesnika na Main Stage-u pogledajte OVDE, a na Dance Stage-u OVDE

Od uzbudljivih nastupa na dva stage-a poznatih bendova i izvodjača, do raznovrsnih aktivnosti, ovaj festival obećava pravu eksploziju dogadjaja.

Posetioce očekuju iznenađenja na svakom koraku: od hip-hop radionica, preko pivskih igara bez granica, uz Boot camp takmičenja urnebesnih izazova, do cirkuskih performansa sa vatrom na štulama i epohalnih kostima artista, tetovaža i pirsinga, crtanja karikature…festival obećava zabavu bez granica.

Do ove godine Festival je trajao 4 dana, ali uz predlog Volontera Konjičkog Kluba i UG Omladina Aranđelovac pridodat je peti, humanitarni, kada će cela zajednica pomoći da se trogodišnjem sugrađaninu Đorđu Aksiću obezbede sretstva za operaciju u Americi, kako bi napravio svoj prvi korak. Do sad su akciju podržali Mimi Mercedez i Šabo iz Beogradskog Sindikata, koji će tog petog dana nastupati, uz doprinos ostalih izvođača iz cele Srbije

Ovogodišnji festival će biti u znaku rušenja socijalne, ali i svih ostalih distanci. Pod sloganom “Šumadizam i renesansa” organizatori pozivaju posetioce da se predstave na Open Stage-u “Rokaj Buraz”, bilo tako što će učestvovati u karaokama, repovati, igrati, izlagati svoja umetnička dela, fotografije, predložiti grafite za oslikavanje prostora, ili na način koji sami odrede… Prijava preko sajta https://www.rollandbluesfest.com/ , ili na 0606711057.  

Na festivalu je obezbedjen i prostor za kampovanje. Svi koji žele da ponesu šator, predlažemo da na vreme rezerviše svoje mesto kupovinom ulaznice za kamp po ceni od 500 dinara! 

Dobro došli su i četvoronožni prijatelja.

Za mlađe od 30 godina  jednodnevne ulaznice  su 700 din, komplet za sva 4 dana je 2.000 din, kamp za 4 dana je 500 din, dok je trenutna redovna cena 1.800 din, a kompleta 3.900 din.

Za humanitarni dan – sredu 26.07. karte 1000 din, povlašćene (za mlade) 500 din

Prodajna mesta OVDE

Karte dostupne preko tickets.rs

Informacije na: https://www.rollandbluesfest.com/ ; info@rollandbluesfest.com  i na 0606711057.

Naša lokacija: https://goo.gl/maps/kTmmzrTuMd3xkDHa8

Fotograf: Marko Ristić @zamrznutitonovi

ISTORIJA ROLL AND BLUES FESTIVALA

Festival je započet 2020. godine iz potrebe mladih, a prvenstveno volontera Konjičkog kluba “Arandjelovac” da ne samo uživaju u muzici omiljenih izvodjača, već ga zajedno sa drugarima i volonterima iz inostranstva, ispune originalnim, kreativnim aktivnostima, kao kulturološkim razmenenama kroz kulinarstvo, muziku, oslikavanje prostora, dizajnom enterijera i eksterijera, ili različitim društvenim igrama iz svih krajeva sveta… Misija festivala je odraz misije konjičkog kluba: moć mladih i moć prirode – za otvoreniju i uspešniju zajednicu!

Aftermovies: