Ta – Tu mitovi i tabui

•Razbijamo mitove i stereotipe o tetovažama

Sigurno ste imali prilike da čujete razne mitove vezane za tetovaže i samo tetoviranje. Ono sa čime se često susrećem u poslu su pogrešne pretpostavke zasnovane na pričama iz vremena kada je tetoviranje bilo manje zastupljeno, rezervisano za odredjene grupacije ljudi a sam proces tetoviranja, u tehnološkom smislu, funkcionisao na nivou tadašnjeg znanja i razvoja ovog zanata. Danas je priča drugačija.

•Priprema organizma i kože za tetoviranje

Poznato je da je nega nakon tetoviranja jako bitan faktor zarastanja i očuvanja tetovaže, ali isto toliko je bitna i priprema pre samog tetoviranja.

U ovom segmentu ćemo pričati o preporukama pomoću kojih će vaš organizam i koža pretrpeti što manji stres. 

Biografija

Miljana Mila Kulić je rođena 1995. godine u Beogradu. 

Diplomirani primenjeni umetnik  (studije je završila na FILUM-u na odseku slikarstva u klasi Željka Đurovića). 

Pre toga je završila srednju Umetničku školu u Kraljevu 2014. godine

Tetoviranjem počinje da se bavi 2017. godine a 2018. počinje sa radom u ,,Dynamic” tattoo studiju gde zanat uči od Kulića. Takodje, radila je u ,,Tatovoeren” studiju u Kopenhagenu (Danska)  kao gostujući majstor.

Njen stil rada odlikuje svojstven i senzibilitetom autentičan pristup neo-tradicionalnom stilu tetovaže, takođe glavne odlike njenog pristupa su dinamične linije koje odišu jakom likovnošću I divan, lako prolagodljiv, kolorit koji savršeno ističe motiv tetovaže.

Razbi predrasude o tetovažama sa Milom

Prijavi se:

Back to top