Rool and Blues iskustvo

#Sumadijavibe

Predstavljamo vam najluđi festivalski doživljaj!

Bez obzira da li si zaljubljenik u muziku, avanturista ili jednostavno neko ko želi da se dobro provede, ovo je festival za tebe.

U samom centru Šumadije, naš festivalski prostor pruža savršenu priliku za nezaboravan produženi vikend. Uroni u prirodnu lepotu oko lokacije, uživaj u ukusnoj hrani lokalnih prodavaca i stvaraj nezaboravne uspomene sa porodicom i prijateljima – čak i ako su četvoronožni.

Ovo je jedinstveni Festival jer su ga za sebe smislili naši volonteri. Od uzbudljivih nastupa poznatih bendova do raznovrsnih aktivnosti, Roll and Blues Festival obećava pravu eksploziju.

Uživaj u užarenoj atmosferi dok najbolji bendovi stupaju na scenu pružajući neverovatne nastupe koji će ti ubrzati puls. Oseti emocije koje pulsiraju kroz vene dok se gubiš u zaraznoj energiji mase.

Očekuju te iznenađenja na svakom koraku. Od neobičnih hip-hop radionica, kroz Boot camp urnebesna takmičenja, preko pivskih igara bez granica, do cirkuskih performansa sa vatrom na štulama u epohalnim kostimima artista, ovaj festival će te zabaviti do krajnjih granica. Izađi iz svakodnevice i uživaj u neobičnostima na ovom ludom Festivalu.

Pripremi se za nezaboravnu avanturu ispunjenu muzikom, smehom i čistim ludilom!

Zato u svom kalendaru rezerviši jedan epski produženi vikend i pripremi se da doživiš najluđi festival koji si ikada video. Pridruži nam se!  Vreme je za rokenrol, hip-hop, elektroniku, smeh i da sebe učiniš ponosnim!
Ponesi šator i na vreme rezerviši svoje mesto u kampu! 

Jednodnevne ulaznice za mlađe od 30 godina su 700 din, komplet za sva 4 dana je 2.000, kamp za 4 dana je 500 dinara, a pivo u limenci 250.

Iskustvo počinje već samim dolaskom u Eco Hostel Branch u Bukoviku – Arandjelovac koji se nalazi u centru Šumadije. Smešteni smo na obronku Bukulje, između planina Rudnik i Kosmaj, pored stoletne šume, na samo par kilometara od 3 jezera.

Netaknuta priroda i zadivljujući pogled koji se prostire svuda unaokolo, uz čudesan zalazak sunca, ovo mesto čine jedinstvenim.

Nadamo se da će vremenske prilike dozvoliti da zajedno uživamo u programu, ali se uzdamo i u vašu upornost, a i da ćete barem poneti  kupaće gaće. 

A ako kiša ipak bude upornija od nas, tu je B Ranch Hala, kapaciteta 1.000 posetioca, pa će se program odvijati bez da se krijemo pod drvećem i kišobranima 😀

Sigirno je da su nastupi omiljenih muzičara i dj-eva najvažniji, zato pažljivo pogledaj line up

 

Follow Us

Info:

Tel: +381606711057

info@rollandbluesfest.com

 

Back to top