Tetoviranje, pirsing i body art

Prva dva dana Festivala vas čeka nešto zanimljivo. Po uzoru na velike svetske festivale, gde pored dobrog provoda možete sa sobom poneti i nešto na sebi, pripremili smo vam tetoviranje, pirsing i body art.

Uradi nešto ludo i nesvakidašnje, a opet lepo i za pamćenje! Pored dobrog provoda na Festivalu skokni po dozu sreće koju možda već neko vreme želiš. Istetoviraj nešto što ti znači, nešto što dugo priželjkuješ ili jednostavno što ti je u nekom trenutku palo na pamet. Tu je nikoladosentattoo koji će ideju preneti na tvoju kožu i zauvek urezati trenutak i iskustvo za pamćenje.

Ako ipak više voliš cirkone i mindjuše od tetovaža, imamo iznenadjenje i za tebe. Pirsinzi te čekaju! Ukoliko želiš da svoje telo ukrasiš još nekim nakitom, piercingbytinche će se pobrinuti za to i ostvariti tvoju želju. Zablistaj u ludoj noći!

A za one najmlađe i najslađe posetioce ili one starije koji ne žele bolno iskustvo smo pripremili crtanje po koži (body art). Pretvori se u tigra, mačku, medu ili uradi lažnu tetovažu, da vidiš kako bi ti prava stajala. Pored svega ovoga tu su i boje koje svetle u mraku. Išaraćemo te, a onda se fotografiši ispod UV reflektora i napravi kreativne i zabavne fotke. Ove godine se istakni, budi drugačiji i budi kul!

Tetovaže i pirsinzi će biti po promotivnim cenama.

Prijavi se:

Back to top